Werkwijze

  • U vult het taxatie aanvraagformulier in.
  • U ontvangt per e-mail een ontvangstbevestiging van uw aanvraag.
  • Indien uw eigen woning getaxeerd moet worden, nemen wij z.s.m. contact met u op voor het maken van een afspraak. In geval van een aan te kopen woning die wij voor u moeten taxeren, zullen wij contact opnemen met de huidige eigenaar of de verkopende makelaar.
  • Voor het uitwerken van het taxatierapport hebben van u nodig uw eigendomsbewijs, ingeval van een appartement uw splitsingsakte en de laatste jaarrekening van uw VvE. Wij vragen zelf de gegevens op bij de gemeente en of provincie met betrekking tot de bodemgesteldheid en vragen de kadastrale gegevens op van uw woning.
  • Vervolgens wordt z.s.m. het taxatierapport opgemaakt.
  • Een digitaal taxatierapport en twee getekende originele taxatierapporten inclusief de nota met een betalingstermijn van 14 dagen ontvangt u zo spoedig mogelijk met de post.


Betaling
Doordat wij tarief afspraken hebben gemaakt, kunt u als consument direct profiteren van een goedkope taxatie van uw huis of appartement, uitgevoerd door een locale  gecertificeerde NVM makelaar. Indien het NWWI het taxatierapport moet valideren dan geldt een toeslag op de taxatiekosten (zie homepage). Deze validatie kosten rekent het NWWI direct aan ons door. U weet dus precies waar u aan toe bent

Uw Voordeel
U doet rechtstreeks zaken met de NVM makelaar / taxateur, deze zal u dan ook verzoeken om de taxatiekosten te voldoen. Door deze manier van werken kunnen wij dit scherpe taxatie tarief handhaven.