Aankoopmakelaar in Den Haag

NVM Aankoopmakelaar

Een aankoopmakelaar kan een grote rol spelen bij het kopen van uw nieuwe woning. Een aankoopmakelaar is gespecialiseerd in de begeleiding van de aankoop van woningen. Zonder aankoopmakelaar kunt u gemakkelijk slachtoffer worden van de verkopende makelaar, deze behartigt immers de belangen van de verkopende partij, niet die van u. Wij gaan graag voor u aan de slag, zodat u met een gerust hart kunt verhuizen naar uw nieuwe thuis.

Waarom een NVM aankoopmakelaar?

De gecertificeerde NVM makelaar

  • Is aangesloten bij een gerenommeerde brancheorganisatie;
  • Staat voor kwaliteit en integriteit;
  • Is deskundig en kent de lokale markt als geen ander;
  • Is een betrokken makelaar die net dat metertje extra voor klanten loopt;
  • Is een praktijkgerichte en creatieve probleemoplosser;
  • Heeft een hoge servicegraad;
  • Is duidelijk en helder over de werkzaamheden en kosten;
  • Staat op vele woningsites waaronder Funda.nl;
  • Kan bijvoorbeeld ook een plan voor energiebesparing opstellen;
  • Full service of deeldiensten: aan u de keuze.


Belangrijke beslissingen bij het kopen van een huis

Het kopen van een huis is een belangrijke beslissing. Dat doet u maar een paar keer in uw leven. De NVM aankoopmakelaar is betrokken, denkt met u mee en geeft een passend advies. Dat kan een totaaladvies zijn of de verzorging van enkele deeldiensten.

U krijgt wat u kiest en betaalt alleen voor wat u krijgt. Zo verwerken wij uw woonwensen, omstandigheden en mogelijkheden in begeleiding op maat, op basis van duidelijke afspraken. We zullen nooit op eigen initiatief iets ondernemen, uitsluitend in overleg met u.


Van bezichtiging naar overdracht

Terwijl u checkt of het huis aan uw wensen voldoet, kijken wij alvast verder. Hoe is de onderhoudssituatie? Zijn er gebreken? Soms zal de NVM aankoopmakelaar u adviseren een bouwkundige keuring te laten uitvoeren voor extra zekerheid.

Extra informatie
Als dit het huis van uw dromen is, graaft de NVM aankoopmakelaar nog wat dieper. Hoe zit het met bestemmingsplannen, het energielabel, milieuaspecten? De NVMmakelaar weet de gegevens snel boven water te krijgen. Daarnaast informeert hij of zij u over het te volgen biedingsproces en of er al meerdere biedingen zijn.

Onderhandelingen
Bij de onderhandelingen is het zaak de juiste bieding-strategie en het beste openingsbod te bepalen. De NVM aankoopmakelaar kan u daarin objectief adviseren en bijstaan. Met een schat aan ervaring en hulp van de NVM-database weet de NVM makelaar in hoeverre de vraagprijs met de actuele marktwaarde overeenkomt.

Koopovereenkomst
Gefeliciteerd! Uw eindbod is geaccepteerd, de koopovereenkomst kan getekend worden. Maar niet voor uw NVM makelaar die grondig heeft doorgenomen: de lijst met zaken die de verkoper achterlaat wordt geaccordeerd, ontbindende voorwaarden zijn gecheckt en een eventueel financieringsvoorbehoud kan in deze tijd vaak niet ontbreken. U heeft nog drie (werk)dagen bedenktijd, maar dan is het zover.

Financierings-voorstel

De financieringspuntjes worden op de ‘i’ gezet. Werd bij de start gekeken naar de mogelijkheden, nu wordt dit omgezet in een concreet financieringsvoorstel. De NVM makelaar kan u eventueel een passend advies geven. Voor een hypotheekaanvraag is een taxatie nodig die door een onafhankelijke gecertificeerde taxateur moet worden uitgevoerd.

Overdracht
De overdracht bij de notaris kan vlot verlopen. De papieren en hypotheek zijn grondig bestudeerd en afgerond. De woning is geïnspecteerd en goedgekeurd. Het is nu slechts een kwestie van ondertekening van de akte van levering. De notaris schrijft u in het Kadaster in als nieuwe eigenaar. Champagne! De sleutels zijn voor u.


Tarief

Ons tarief voor aankoopbegeleiding door een erkend NVM aankoopmakelaar bedraagt € 1.499,19 inclusief btw. Dit betreft dus een vast bedrag ongeacht de aankoopprijs van de woning.


Aanvraag

Vul ons aanvraagformulier in wanneer u direct een NVM aankoopmakelaar wilt aanvragen. Als u nog vragen hebt kunt u telefonisch contant opnemen op telefoonnummer 085 ‑ 536 50 51.