Over ons

Den Haag Taxatie Voordeel


Wat doen wij?

Snel taxeren van woningen tegen een vast laag tarief.

Waarom een woning taxeren?
Er zijn verschillende redenen om een woning door een gecertificeerde taxateur te laten taxeren:

  •     Bij koop of verkoop van een woning
  •     Voor aanvraag van een financiering, eventueel met Nationale Hypotheek Garantie NHG
  •     Als fiscale waardering bij aangifte Belastingdienst
  •     Bij vaststelling voor gemeentelijke onroerendzaakbelasting OZB
  •     Voor inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en overdracht onroerende goederen.


Wat is het werkgebied van Den Haag Taxatie Voordeel?
Onze gecertificeerde NVM-taxateurs kennen de woningmarkt in Haaglanden. Zij zijn optimaal bekend met de taxatiewaarden in ‘s-Gravenhage, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Delft, Westland, Pijnacker, Nootdorp, Zoetermeer etc. Kijk op onze werkgebiedpagina voor het volledige overzicht.

Kan de taxatie snel online worden aangevraagd?
Ja. Via de contactpagina kunt u meer informatie aanvragen of direct een opdracht geven. Binnen 24 uur na de ontvangst van uw aanvraag of opdracht nemen wij contact met u op.

Wat kost een taxatie?
Bij ons betaalt u ongeacht de uiteindelijke taxatiewaarde als vaste prijs € 225,00 inclusief btw. Indien het NWWI het rapport moet valideren dan geldt een toeslag op de taxatiekosten van € 65,45 inclusief btw. Deze kosten rekent het NWWI direct aan ons door. Doordat wij uw taxatieopdracht via deze site ontvangen zijn wij een van de goedkoopste van ’s-Gravenhage en wijde omgeving.

Hoe snel kan getaxeerd worden?
Wij werken snel! Wanneer u nu contact met ons opneemt dan bellen, sms-en of mailen wij u binnen 24 uur. Afhankelijk van het moment dat wij de woning kunnen betreden voeren wij de taxatie uit. Meestal is enkele dagen na de opname de taxatie beschikbaar. In de opdracht kunt u aangeven of het een spoedopdracht betreft.

Aan welke kwaliteitscriteria voldoet Den haag Taxatie Voordeel?
Onze makelaars zijn ingeschreven in het register van Stichting NRVT. Al onze taxateurs zijn NVM-gecertificeerd.

Wat staat in het NVM-taxatierapport?
Van uw NVM taxatierapport ontvangt u één digitaal exemplaar en twee origineel getekende versies. De samenstelling, details en wijze van aanlevering van dit rapport leest u in onze Algemene voorwaarden.

Is het NWWI -keurmerk altijd van toepassing?
Banken kunnen, bijvoorbeeld vanwege een NHG, vragen om een  taxatie conform het Nederlands Woning Waarde Instituut NWWI. Het NWWI-keurmerk is niet altijd gewenst. Het NWWI valideert woningtaxatierapporten en ziet erop toe dat taxaties uniform en volgens duidelijke richtlijnen zijn opgesteld.

Ook goedkoop naar de notaris in Den Haag? Dan verwijzen wij u graag naar Notaris Akte.

Contact

Bij voorkeur contact via het taxatie formulier. Dit is namelijk voor ons efficiënt waardoor wij het lage tarief kunnen hanteren. Het invullen van het formulier is uiteraard geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Neem contact op over een taxatie!

De officiële & actuele hypotheekrente tarieven: www.rente-tarieven.nl